Król wszystkich śniadań. To danie jest z ludźmi od wieków. Od starożytnych Rzymian przez średniowiecznych rycerzy, kowbojów na dzikim zachodzie i dziewiętnastowiecznych dżentelmenów, aż po dziś dzień przyrządzamy jajka, aby rozpocząć dzień. Nasza wersja jajecznicy jest wzbogacona o kilka odżywczych składników, w tym czerwoną fasolę, kozi ser i kukurydzę, aby zapewnić dodatkową energię. To śniadanie jest szczególnie polecane, jeśli masz opory nosić w plecaku świeże jajka.
PRZYGOTOWANIE: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 195 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Składniki: masa jajowa (jaja, kwas cytrynowy) 39%, papryka czerwona 14%, cebula 14%, kukurydza, fasola czerwona 12%, ser (mleko owcze, sól, podpuszczka), oliwa z oliwek, liście kolendry, papryczka chili, czosnek, sól
Kod produktu: | LYO-5906122901025 |
EAN: | 5906122901025 |
Waga: | 270 g |