Nasza zupa pomidorowa to klasyk z odrobiną fantazji. Długo testowana i gotowana wciąż na nowo, by znaleźć w smaku tą nutę niepowtarzalności. Mały sekret tkwi w pieczeniu czerwonej papryki wraz z pomidorami tuż przed gotowaniem. Dużego sekretu nie zdradzimy, ale kremowa konsystencja zupy i dopełnienie jej ryżem powinno zadowolić każdego głodnego amatora tego smaku.
PRZYGOTOWANIE: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 310 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr. 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Składniki: pulpa pomidorowa (pomidory, sól, kwas cytrynowy) 26%, śmietana 22%, ryż 22%, papryka czerwona 13%, cebula, koncentrat pomidorowy 7%, sól, cukier, przyprawy
Kod produktu: | LYO-5906122901049 |
EAN: | 5906122901049 |
Waga: | 370 g |