Kremowa, rozgrzewająca zupa grzybowa, o subtelnym smaku sera i z garścią delikatnego makaronu…bo przecież makaron i grzyby są sobie przeznaczone.
Składniki:
makaron (semolina z pszenicy) 31 %, pieczarki 24 %, cebula, grzyby 7 %, marchew, śmietana, grzyby suszone 3 %, ser gorgonzola (ChNP) 3 %, natka pietruszki, sól.
Przygotowanie:
1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj gorącej, przegotowanej wody - ilość wody znajdziesz na etykiecie produktu, a odpowiednią linię pomocniczą wewnątrz opakowania. 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie. Smacznego!
Kod produktu: | LYO-5906122901070 |
EAN: | 5906122901070 |