
Wyraziste, włoskie smaki, danie z makaronem! Przepis prosto z Italii, makaron w kremowym sosie z serem Gorgonzola i szpinakiem, z dodatkiem migdałowych płatków. Świetnie zbilansowany, pyszny posiłek, który doda Ci energii, a Twoje kubki smakowe oszaleją!
PRZYGOTOWANIE: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 276 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Składniki: makaron (semolina z pszenicy) 41 %, szpinak 28 %, cebula, śmietana, ser gorgonzola (ChNP) 5 %, migdały 2 %, masło, bulion roślinny (mąka kukurydziana, sól, ekstrakt drożdżowy, aromaty z naturalnych ekstraktów roślinnych i przypraw), sól, czosnek.
| Kod produktu: | LYO-5906122901087 |
| EAN: | 5906122901087 |
| Waga: | 370 g |