Jaki deser Marko Prezelj lubi najbardziej? Szarlotkę bez ciasta! To zainspirowało (nas) LYOFOOD do zrobienia wersji liofilizownej, tak aby ten deser mógł towrzyszyć wszystkim na każdym szlaku. Kruszonka z jabłkiem aka szarlotka bez ciasta to drugi produkt z serii "Let's cook something up togehter" stworzony wspólnie z legendarnym, słoweńskim alpinistą - Marko Prezelj. Słodkie, rozsmażone jabłka z cynamonem i chrupiąca tradycyjna kruszonka przywołuje na myśl czas spędzany z dziadkami. Pomyśl, że teraz możesz delektować się tym smakiem gdziekolwiek jesteś, czy to nie wspaniałe?! LYOFOOD zaleca uzycie mniejszej ilości wody dla uzyskania idealnie chrupkiej konsystencji. Nie czekaj zbyt długo, ciesz się smakiem odrazu po zalaniu wodą! KRUSZONKA Z JABŁKIEM by MARKO PREZELJ TO DRUGI POSIŁEK Z WYJĄTKOWEGO MENU LYOFOOD, TWORZONEGO WSPÓLNIE Z AMASADORAMI MARKI.
PRZYGOTOWANIE: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj około 60-75 ml ciepłej wody, aby uzyskać efekt kruszonki. 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 2 minuty. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.
Składniki: mąka pszenna 39%, masło 29%, cukier, jabłko 13%, cynamon
Kod produktu: | LYO-5906122901322 |
EAN: | 5902768107821 |
Waga: | 140 g |